fredag 24 december 2010

God jul

Dagen är över, typ. Sjukt egentligen att det är sån hysteri över en dag som går så fort..

Vi öppnade Melissas stora paket imorse, så vi kunde sätta ihop den här hemma i lugn & ro.. men framför allt så vi slapp släpa med den till Niken, för att sen ta med den hem igen. Den uppskattades hemskt mycket, trotts att hon var så trött att hon kunde somna vilken sekund som helst, som ni kanske ser... ;)


Vi har nyss kommit hem från Niken. Det har varit en lugn julafton med bara vi tre, mamma & pappa, brorsan & mormor & morfar. Hemskt skönt och allt fokus kunde vara på Melissa. Melissa fick sova kvar i Niken tills imorgon, då det var en mormor & morfar som inte riktigt ville släppa iväg hon.. Och just nu känner jag att det var ett bra beslut att låta hon stanna, för nu måste vi hitta en plats till alla julklappar!

Melissa fick massor med kläder, som vi uppskattar såå mycket, eftersom det är dags att rensa bland hennes kläder igen. Nu finns det massvis med nya, fina kläder att fylla på med. Hon fick matgrejer också, haklappar, skedar & tallrikar, det också hemskt uppskattat, eftersom lillafröken redan nu tycker att det är roligt att kladda med maten ;) En hoppgunga, matstol, overall, bitleksaker, låtande leksaker.. & massvis mer! Vi är så glada & tacksamma för allt, alla tre! :)



Julmys med morbror


Granen & alla klappar!


Skoj med paket!

Inga kommentarer: