lördag 22 oktober 2011

Lördag

Imorse fick vi sovmorgon till halv nio! Det var inte igår och h-e-r-r-e-g-u-d vad det behövdes! Att Patric tog skrutt då hon vaknade i natt också, gjorde mig ännu mer utvilad. Som sagt, det behövdes!

Vi klev upp och åt frukost, packade badkläderna och drog till badhuset. Melissa tjuuter av lycka och älskar vattnet och att få titta på alla andra som badar. Hon var så duktig även då vi duschade och klädde på oss. I vanliga fall har jag fullt upp med att hålla koll på fröken bus, som gör allt annat än det vi ska. Men idag satt hon snällt i bastun, hon stod still då vi duschade och donade med sitt medan jag hann göra allt också! :) Mammas tjej!

Det var lite roligt att vi träffade Melissas blivande dagisfröken i bastun också! Fördelen (och nackdelen) med att bo här är ju att alla känner alla.. :)

Annars har vi haft en lugn Lördag. Skönt att inte göra ett dugg, faktiskt! :)

Imorgon far vi till ena halvan av svärföräldrarna och på kvällen är det core. Vi suger det sista ur helgen och ledigheten innan jobb TIO dagar i rad väntar!

På bilden provar Melissa sina converse skor som hon fick av Cattis då hon döptes. Dom blinkar hysteriskt då hon hår och hon ääääälskar det! Hon är så rolig! :)

Inga kommentarer: