lördag 28 april 2012

Lördag

Ja, vi var till doktorn imorse. Vi fick komma till en kvinnlig läkare som var kanon bra! Hon lyckades leka fram en undersökning på Melissa. Hon fick lyssna på bröst o mage, titta i öron o mun.. Jag och Patric satt bara och gapade, typ.

Melissa är väldigt medveten om att det ska klämmas och tittas, när vi är på bvc och likaså hos doktorn. Det uppskattas inte och det ska VÄLDIGT mycket till om ska gå med på sånt frivilligt. Men idag gick det jätte bra! Melissa blev alldeles trollbunden när doktorn helt plötsligt skulle lyssna med stetoskåp vad rådjuret på tröjan sa.. :)

Troligtvis har Melissa förkylningsastma. Vi ska med andra ord använda luftrörsvidgande medicin såfort hon blir minsta krasslig. Det är svårt för mig att förklara.. Men Doktorn förklarade för oss hur det ligger till just nu och hur vi ska göra för att få det att bli bättre, just nu. Förhoppningsvis och troligtvis så växer förkylningsastman bort. Tydligen så var det inte så ovanligt att det satte sig på luftrören på småabarn.

En jätte bra och proffsig doktor iaf. Alla på sjukhus borde vara som hon!

Det blev kvällsjobb efter sjukan, då det krisade på jobbet i Forsa. Nu ligger jag äntligen hemma i sängen med mannen. Bästa Patric!

Dags att sova lite innan trollet vaknar!
Nattinatt!

2 kommentarer:

sara sa...

Sickan å mellis har lika dom då :( värdelöst, men bra att det finns hjälp :)
Va det Ulrika wernersson Sundblad? Hon är underbar!
Puss på er!

Eva Dellhem sa...

Usch, inte alls roligt! :) Ja, mycket möjligt att hon hette så! Mörk page, lika lång som oss. Jätte duktig!