fredag 30 november 2012

Snöyra!

Jaa, snön är här, usch och fy, kallt och halt, folk kör 30 km/h på 90 vägar.. Blablabla. Ja, då har vi läst det hundra gånger idag!

Jag är inget fan av vinter och kyla, men det är såhär varje år och folk blir lika förvånade varje gång! Kör sakta och var rädd om er. Ni som tycker nå annat kanske ska stanna inne, så kanske det blir färre olyckor.

Idag har det blivit några timmars jobb och sen raka vägen till HC med Melissa. Febern är borta, men hon matvägrar, är hängig och lukar illa ur munnen, så vi for dit för att ta en titt i halsen. För det första tog vi en chansning och for dit utan att ha bokat tid, vi fick komma in på mindre än 5 minuter till en jätte gullig distrikssköterska som fick Melissa att släppa taget om nappen och gapa. Vi fick såpbubblor som vi blåste med och när vi var klar fick hon en glass.
Jag är så himla tacksam för människor som gör det lilla extra! Och helst när det gäller barn som kan sätta sig på tvären. Det går verkligen att leka fram det utan att behöva ta till tvång.

Inget var fel på Melissa hals iaf. Som tur va! Nu väntar vi på att hennes matlust ska komma tillbaka.

Nattinatt!

Inga kommentarer: