tisdag 29 mars 2011

Lär sig av misstagen

Gårdagen sprang förbi! Först blev det jobb i Niken & sen var dagen förbi, typ.

Usch, hade hjärtat i halsgropen hela kvällen. Eftersom Melissa är i någon slags separationångest period, så har hon svårt att sova ibland. Enklast för oss alla är det då om hon sover i vår säng på dagarna, så vi kan ligga med hon tills hon somnar.

Med vårat dubbeltäcke blir det som stora kanter på sidorna, så hon borde inte kunna rulla ned från sängen.

Men fan så fel vi hade! usch! Jag & Patric satt i soffan när vi hörde att hon hade vaknat. Hon låg lixom & pustade & frustade, som hon brukar just när hon vaknat. 10 Sekunder senare dunsar det till från sovrummet & Melissa ligger på golvet.

Hur hon gjorde vet vi inte. På sån kort tid & över "hindret". Men vi tänker inte göra om misstaget att låta hon sova själv i vår säng igen! Aldrig!

Hon är röd på sidan om ögat & på ögonbrynet, så jag antar att hon landade med ansiktet först. Hjärtat! Massa pussar & mys gjorde tillslut att gråtet gav med sig & hon gav oss världens största smile. Världens underbaraste tjej!


Idag har vi varit på babysång & nu är vi hemma & packar för några dagar i Niken. Mams & paps har dragit till Venedig på pappas 50-års resa, så vi ska vara där & passa huset, katt & hund. Trevligt att få bo i ett hus en sväng! ;)

Inga kommentarer: