söndag 7 oktober 2012

Söndag

Nu börjar veckorna gå sådär fort igen.. Vardagen rullar på och ibland önskar jag att det var lite fler timmar på ett dygn.

Vi har varit hos Puttes mamma i helgen och haft det jätte bra! P och Melissa åkte som sagt redan i Torsdags och fick rå om farmorn lite extra :) De var på badhuset bland annat, vilket var VÄLDIGT uppskattat av Melissa. Tänka sig va?! ;)

Innan vi for hem idag for vi hem till Petra, som fick klippa igenom Melissas kaluffs. För första gången på längden! Alla bebistoppar är borta och kvar är ett väldigt obebis hår :p Putte fick även sitt hår klippt, tack och lov! ;)

Vi är så himla nöjda och utvilade efter helgen och är en aningen bittra att vi inte kommer iväg oftare. Förhoppningsvis blir det mer turer dit, nu när P har lagt fotbollsskorna på hyllan.

Nu i veckan blir det till att bita i det sura äpplet.. Först skola med redovisningar och tentor, och sen jobb i Iggesund hela veckan. Jag kommer i princip komma hem för att sova. Men det är jag som har tackat JA till passen, så ja.. Jag biter i det sura äpplet. Att tacka nej till jobb är ju lika som att tacka nej till pengar och det gör man ju inte.

Klockan är ställd på 4:45. Håller tummarna för en sovande bebis och Melissa, lugna katter och mycket sömn. God natt!

Inga kommentarer: